Drømmen om bloggen

Kjære alle mine lesere💕 

Nå har jeg skrevet mitt blogginnlegg nummer 100👏 Jeg startet bloggen min i mars nå i vår. Tusen takk til alle dere som gidder å lese, legge igjen kommentarer og ikke minst dere som er faste følgere😊

Når det gjelder blogging var jeg ganske så lite viten da jeg startet. Satt å bannet og freste da jeg skulle få igang dette. Var ikke så enkelt som jeg trodde. Etter noen svette timer, så fikk jeg faktisk opprettet bloggen min. 

Man hører og leser om bloggere som faktisk tjener penger og lever av å skrive og ta bilder. Kan fort da tenke “jøss for en lettjent jobb” men det har jeg fått erfare at det virkelig IKKE er. Klarer man å “slå” gjennom som blogger, så er det virkelig fortjent, så mye hard jobbing som ligger bak. 

Går faktisk å jobber konstant oppi hode å tenker og planlegger hva neste innlegg skal handle om. Husk å ta bilder. Bilder er viktig å få med i bloggen. Skal man kunne leve av å være blogger, bruker man MYE tid på bloggen. Man styrer jo hverdagen sin selv så det er jo ett pluss. Men det er ikke så enkelt som mange tror!  

Jeg, som sikkert mange andre bloggere også har: Drømmen om å få en stor kjent blogg. Jeg tar bildene mine med mobilen og blogger som oftest fra den også. Ser at hvis bloggen min skal få ett “løft” nå, så må jeg nok investere i ett kamera og bruke mer PC. Tid må jeg bruke for å få ett bra utseende på bloggen min og lære meg mye mer om dette og annonser osv… men det kommer👍🏻 Jeg brenner virkelig for bloggingen og har sååå lyst til å lykkes med det😇

 

Fortsatt god kveld til dere alle💕

Ps legg gjerne igjen en kommentar om tips og råd for en bedre blogg😉

Sammen igjen❤️

Mandag å starten på en ny uke! Tenk siste dagen av juli måned alt- og siste dag av ferien min. Så i morgen er det tilbake til hverdagen for fult. Denne dagen skal nytes for nå er vi alle sammen samlet ❤️ Alle seks ungene hjemme og under samme tak igjen- fantastisk😊

Et herlig bilde av di to svenske jentene våre. Leah & Ella💕

En skikkelig kjøttkake middag ble servert i dag. Karbonader fra lørdagens selskap som måtte spises opp.  Hjemmelaget potetmos, grønnsaker, tyttebær og en nydelig saus. NAM😋

Været her på Sørlandet har vært utrolig skiftende i det siste. Nå skinner sola, men ikke lenger enn 30 minutter siden regnet bare pøste ned… Nesten så YR.no må skifte navn til Norsk Tipping! Ikke er det så lett å planlegge noe når været er sånn her. Vi fikk tatt oss en fin tur til byen i lekeparken mellom regnbygene her. Litt koselige bilder av minste jentene tatt her💕😊

Planen for kvelden blir litt godt på bordet og film sammen med di største ungene. Rett og slett nyte og slappe av siste kveld av ferien. 

 

Takknemelig🙌🏼😇💕

 

 

 

I’m sexy and I know IT!

Søndag! Fy så sliten og tiltaksløs jeg har vært i dag. Det tar nemlig på kroppen å ha vært på bursdagsfest😝 Man sitter på sofaen å må manne seg opp for å gå på toalettet eller bare hente seg noe drikke- den følelsen! Ikke det at jeg har vært dårlig men bare skikkelig trøtt og sliten. Alkohol inntaket på festen var under kontroll og formen på topp. Men det var en lang dag i går, gikk i ett kjør og mye som skulle rekkes. Det kjennes i dag. 

Pappa feiret sin 60års dag. Han fyller ikke før 2 AUG, men tar den dagen med pølse og kaker sammen med barnebarna. Ja feire fikk vi, til langt ut i di sene nattetimer.  Venner og familie samlet- sanger, taler, leker, gitarspill og underholdning. Reino mettet gjestenes mager og tryllet frem den nydeligste maten. Tusen takk for hjelpen min elskling😘 En perfekt og morsom kveld med mye latter.

 Her ser dere Fam. Nielsen. Lillesøster, mamma, pappa, meg og lillebror💕

Her er bursdagsbarnet. Den kuleste pappa’n😎🤘🏼

Me and my dad💕

I full gang med forberedelser

I dag har det vært full fart hele dagen. Forberedelser til selskap i morgen. Det er nemlig to som skal feires. Førstemann ut er minstemann i huset. Ella fyller 4 år i morgen og det må jo feires. Ett lite selskap på dagen, med gjengen her og farmor. Rosa cupkakes stod på ønskelisten, så da må jeg så klart trylle frem det. Mat ønsket er spagetti😊


Senere på kvelden er det pappa som er nestemann til å feires. Hele 60 år blir han og det må det jo skåles for. Jeg har tatt på meg ansvaret for all maten til selskapet. Heldige meg så ordner min kjære kokkemann dette. Da blir det tapas/koldtbord med noe for en hver smak. Spennende- jeg gleder meg😋

Bilder fra morgendagen kommer👍🏻

Ønsker alle en nydelig fredagskveld💕🌸

Brevet jeg har ventet på…

Endelig kom svaret! Tidligere har jeg skrevet litt om alle besøkene mine hos gynekologen i den siste tiden. Så denne gangen har jeg ventet på svar fra den utvidet prøven. Litt sjelven da jeg ser det brevet i postkassen. Spent på om det blir operasjon eller ikke….

Svar: Lite forandringer og vi kaller deg inn til en ny kontroll om ca seks måneder. Halleluja- ingen operasjon og jeg puster lettet ut😊 Syns det er veldig bra med tett oppfølging av gynekologen på dette her👍🏻

Så jeg sier det IGJEN: Gå å sjekk dere jenter/damer. Bedre med en gang for mye enn at du kommer for sent…

 

Ønsker dere alle en flott kveld og ta vare på hverandre for man vet faktisk ikke hva morgendagen bringer…

Borte bra men hjemme best.

God kveld.

Sett bort i fra starten på ferien så hadde vi en aller toppers tur. Jeg kan si at jeg har vært i Bulgaria noen ganger før- så denne turen ble nummer 9. Ett par ganger i Albena og seks ganger i Sunny Beach. Liker meg veldig godt i Bulgaria. Det er bare rett over tre timer med fly ned, fine strender, god mat, varmt og ikke minst billig. Denne gangen reiste vi til Sozopol. Hadde faktisk ikke hørt om denne plassen før jeg booket turen. 

Vi landet i Burgas og kjøreturen til hotellet var ca en time. Super beliggenhet, bare 100 meter til sentrum og 50 meter til stranden. Hotellet var helt greit. 4-stjerner, men standaren kan jo ikke helt sammenlignes med her hjemme. Sozopol var hvis en ferieplass for bulgarere selv- så her var di ufattelig dårlige i engelsk. Måtte peke på bildet i menyen for å bestille en cola- så ille var det. Men med fingerspråk og peking kan man også komme langt.

Å fryse det slapp vi da temperaturen lå på godt over 30 grader i skyggen. Tempen i vannet- helt perfekt. Dagene gikk i sol og bading. Kvelden i god mat og shopping. En aller toppers ferietur for både store og små.

Borte bra, men hjemme best💕

Ferieturen startet grusomt.

Da er jeg tilbake fra en ukes ferie i Bulgaria. Som dere sikkert har merket så har jeg ikke brukt tid på blogging der nede- ikke den beste internett dekningen heller. Men nå er jeg tilbake forann data`n.

Som skrevet tidligere på bloggen, så var jeg litt vel sent ute med å bestille pass til jentene mine. 12 dager før avreise kom jeg meg ned på passkontoret. Positiv og håpefull tenkte jeg at dette skulle gå i tide…..men NEI!!! Ingen pass kommet når avreisedagen var her. Heldigvis så skulle vi ikke kjøre avgårde før på ettermiddagen. Gleden over å skulle reise på ferie var ikke der som den skulle: “tenk om vi ikke får reise”.

Klokken var stilt tidlig, måtte jo opp og vente på postmannen. Venter venter og venter…endelig kommer posten, men uten passene! Da klokken var passert 13, måtte vi hive oss rundt da passkontoret stenger kl 14.30. Nå måtte jeg få tak i nødpass til jentene mine. Løpte rundt å samlet inne papirer, nye fullmakter måtte signeres, reisebekreftelse skrives ut, nye foto måtte tas og må huske legitimasjoner. I bilen nedover til politistasjonen kjenner jeg virkelig hjertepumpen slår. Rekker vi å få ordnet dette eller går hele ferien i vasken. En grusom følelse.

Hipp hurra og heldigvis for liten kø og god service på Kristiansand passkontor. Vi kan nå slappe av og glede oss til tur.

 

Klokken 18.00 setter vi kursen mot stavanger i bilen. Vi skal sove på hotell en natt her, da flyet går tidlig dagen etter. 05.00 står vi opp og spiser frokost før turen går videre til flyplassen. Flyet til Bulgaria skal gå kl 07.20 fra Sola flyplass….men NEI! Vi venter og venter… avgangen blir kanselert da det var en teknisk feil med flyet. Er det mulig!!!! Nytt fly måtte hentes inn og det stod selvfølgelig i Oslo. Så litt over to timer å vente på det nye flyet. 

 

Til Bulgaria kom vi oss endelig, men uflaksen tar oss igjen….Her har det blitt noe tull med transporten pga fly forsinkelsen. En  Apollo guide viser oss veien til bussen. Gir beskjed om at vi må vente på sjåfør og hun vet ikke når bussen kommer seg avsted. Her ble vi sittende å vente i ca 1,5 time før vi endelig fikk satt kursen mot hotellet. Takk og lov for tålmodige unger som både var tørste, sultne og måtte på do!

Selv om starten på denne ferien ikke ble helt som forventet så hadde vi altså en fantastisk flott ferie både store og små. Bilde dryss kommer.

Jeg har klart det IGJEN😱

Mandag og ny uke. Det pøser ned, fantastisk ferie vær… Dags for å svinge vaskekluten og gjøre litt husarbeid inne. 

Ikke mange måneder siden så kjøpte jeg meg ny mobil. Dette fordi den gamle hadde klikket og selvfølgelig hadde jeg klart å knuse skjermen. Men nå har jeg jammen med klart det IGJEN. Har hatt ett ganske stort forbruk på mobiler di siste årene. Vet ikke om jeg bare er uheldig, men klarer hvertfall ikke å ha en mobil like hel lengre enn noen uker🙈 

 
 

Ups I did it again…

Tusen takk til Telenor for super god service og forsikring. Ringte di og forklarte hva jeg nå hadde gjort med mobilen min. Allerede neste dag lå det en hente lapp i postkassen min. 


 

Ny IPhone 7 pluss i Gull😊 Denne må jeg bare ta godt vare på nå. Satser på det betyr lykke siden jeg fikk tilsendt en i GULL👍🏻

I’m Back…

Søndag og gråvær ute! Det betyr sofaen, beina høyt og tvkontrollen i hånden- med god samvittighet😊

Nå har det gått litt over tre uker siden jeg hadde veltet mitt på motorsykkelen. Kneet mitt er blitt mye bedre og nesten smertefritt. Er bare å bøye meg ned på huk jeg fortsatt sliter litt med. 

I går måtte jeg bare ut å kjøre igjen. Som vanlig adrenalinet og hjertepumpen slår for fult. Wow for en følelse og sette seg på sykkelen, starte opp og bare suse avgårde👏 I’m Back 

Kjøreturen gikk fra Vennesla, opp til Øvrebø, ned Mosby og hjem. En passe lang tur og jeg følte at jeg mestret denne ruten greit. Men det sitter litt i- at en er redd for å velte igjen. Bare å hoppe i det- øvelse gjør mester😉

 

Vannvittig gøy er det hvertfall😎🤘🏼

Kvelden i går var vi i bursdagsselskap til Hilde- Ladies Of Harley som også fikk MC lappen her i forrige uke. Gratulerer såå masse igjen💃🏻😎🤘🏼❤️ Tusen takk for ein kanon gøy fest med nydelig mat og ikke minst drikke😊

Drive safe😎