Girlsnight

Lørdagskveld

Etter flere dager inne på sofaen var det på tide og lette på rumpa og få seg litt luft. Mannen skulle på julebord med jobb, ungene ikke hjemme denne helgen så hva er vel ikke koseligere enn å tilbringe kvelden med en god venninne❤️

   

Vi tok turen ned til Kristiansand på fiskebryggen. Der ligger restaurant Amigos, som har en veldig digg nachos og for å ikke snakke om den beste oste dippen:) Her hadde vi altså ett deilig måltid med utsikt utover sjøen.

 

Etterpå tok vi turen hjem igjen, da jeg hadde satt litt vin til kjøling. Flammer på TV, mange te lys som brenner og musikk vi begge digger! Faktisk veldig romantisk Hehe Vi spiller høyt og synger så det jomer. Mimrer tilbake på ting vi har gjort og latteren sitter løst:) Tusen takk for en kjempe fin kveld og gleder meg allerede til neste gang…

Terese

Den er borte fra soverommet…

Herregud så deilig!

Jeg har tenkt på dette lenge, at mobilen ikke hører hjemme på soverommet. Vi har blitt så alt for avhengig av mobilen. Gammeldagse vekkerklokker er det jo ikke mange som har lengre- vi har jo mobilen!

Vi legger oss om kvelden og våkner om morgenen, hva er det siste og første vi gjør- jo sjekker mobilen! Hvor usosialt er ikke dette??! Nå har jeg endelig klart å gjøre noe med dette. Min kjære kom hjem fra jobb i går med en vekkerklokke til meg, noe som jeg har snakket om å få kjøpt lenge. Å mobilen min ble liggende igjen på stuebordet i natt…

Er jo så mye koseligere å faktisk ligge å prate litt før man sovner og ikke minst når man våkner på morgenen. I stedenfor å ligge og trykke på hver sin mobil. Kommunikasjon er jo en viktig ting i hverdagen, så hvorfor ikke avslutte og starte dagen med en hyggelig samtale i hverandres armkrok…

Oppfordrer dere alle der ute til å gå å kjøpe dere en vanlig vekkerklokke og la mobilen bli liggende i stuen:) Man trenger jo absolutt ikke å være tilgjengelig til alle døgnets tider. Bruk heller tiden på den ved siden av deg:)

Ønsker dere alle en fortsatt god helg!

Terese

Godt Nyttår

Godt Nyttår alle sammen:)

 

Nå er året 2019 godt i gang. Ett lite tilbakeblikk på året som har gått- og kan vel si at 2018 har vært ett meget innholdsrikt år for min del. Må vel nesten si at det har vært mange utfordringer og både ett av de verste og kanskje beste året!

Året startet 100% sykemeldt, formen var elendig og ingen visste hva som feilet meg… dagene, ukene og månedene gikk.  I april fikk jeg diagnosen ME! Nå har jeg vært syk i godt over ett år. Etter som tiden har gått så har jeg lært meg å leve med sykdommen, og funnet ut av hvordan jeg kan gjøre hverdagen min best mulig. Det positive med dette er at jeg setter stor pris på de små tingene i livet som før var en selvfølge. Jeg bruker mye tid på å sove og bare ligge på sofaen… så det å klare å komme seg ut og faktisk være sosial sammen med venner eller familie betyr utrolig mye. Jeg har kjempet meg tilbake på jobb og jobber nå en dag i uken. Den dagen tapper meg for alt av energi, men bare det å kunne klare å være i arbeid den ene dagen betyr så mye.

 

Det å kjenne etter på at man har vondt, er så trett og sliten, å faktisk ikke orke noen ting- gjør formen bare verre. Her går jeg inn i hodet mitt og må tenke positivt, se fremover, drømme og planlegge. Har jo ikke lyst å ligge under ei dyne og sove resten av livet mitt!

I mars hadde jeg være kjæreste med drømmemannen min i 2 år, samboere i 1 år og jammen med så sa han JA når jeg spurte han om å forlove seg med meg:) Så lykke måneden min er blitt mars:)

 

Jeg har vært gjennom mange kontroller pga en celleforandring og i juni var jeg på sykehuset og fikk gjennomført en konisering. Det er ett kirurgisk inngrep der områder av livmortappen opereres bort. Nå er hvertfall det “problemet” borte.

 

Alt jeg har vært gjennom i løpet av året som har gått, har virkelig styrket meg som person. Jeg viser mer følelser og snakker mer åpent om ting. Tenker mer positivt, tar ikke alt som en selvfølge og setter som sagt stor pris på de små tingene. Dagene som kommer og dagene som går- det er selve livet! Og bare man selv kan gjøre det beste ut av det- vi kommer ikke her i fra i live uansett:)

 

Nå i 2019 tar jeg med meg styrken og positiviteten videre og ønsker dere alle sammen der ute ett riktig godt nyttår. Ta vare på hverandre, skap nye minner, nyt hverdagen og livet!

Terese

 

Følg gjerne bloggen min på facebook og del gjerne innlegg

Instagram: bikerterese