07.09.2018

 

Er høsten den beste årstiden? Min første tanke er NEI! Jeg elsker sol og varme, vil jo egentlig ha sommer hele året. Men så begynte jeg å tenke litt mer…

Vinteren… Kan ha mange flotte dager, men her på Sørlandet er vi vel mer vant til at snøen som kommer blir fort til slaps å alt blir vått. Når snøen først kommer, så kommer jo alt på en gang. Det blir kaos å ikke gøy å våge seg ut med bilen. Speil glatte veier da alt slapset blir til is. Vi blir fort lei av snømåking da vi får dager da vi ikke gjør annet…vi gleder oss til våren.

Våren… Er en fin tid. Vi begynner å jobbe for å få det fint ute. Feier, planter og frem med hagemøbler. Vi har alltid mye å gjøre på våren. Vi venter på sommeren å planlegger ALT vi skal få gjort når ferien kommer.

Sommeren… Fælt å si men dette er vel egentlig den årstiden folk flest klager mest. Får vi noen flotte varme dager, så blir det jo ALT for varmt! Vind og regn er jo hvertfall ikke akseptabelt. Været er ett stort samtaleemne å vi har alltid noe å klage på. Så var det den sommerferien som bare gikk så alt for fort. Vi rakk ikke halvparten av alt som var planlagt å gjøres.

Høst… Sommeren er over å vi er tilbake i faste rutiner igjen – det syns de fleste av oss er veldig godt. Været er helt passelig, ikke for varmt og heller ikke for kaldt. Det er nydelig å gå turer ute på denne tiden av året. Kommer det sure dager med regn – vi klager ikke men setter oss inne under ett teppe på sofaen, gjerne med noe varmt i koppen. Tenner litt levende lys å hører på regn og uvær ute- å syns faktisk det er koselig! Uten så mye stress og vi bare aksepterer været og høsten som den er- uten å klage! 

Så JA kanskje høsten er den beste årstiden:)

 

 

 

 

 

Del gjerne innlegg og jeg setter stor pris på om dere har lyst å følge og like siden min på facebook♥

 

Terese