Kunne ikke vært bedre…

God søndag 

 

En sløv søndag på sofaen, fyr i peisen, ferdig mat bestilt, film på tv og regnvær ute… Ja tenk: REGN og mildt- vi er snart ferdig med januar måned og ingen snø her på sørlandet. Det kunne ikke vært bedre! Jeg elsker sommer, sol og varme, så vinteren kunne vi vært foruten for min del. Det å stå opp tidlig om morgenen, ut og skrape bil, skuffe snø og glatte veier- kan ikke si at jeg liker det. Vi nærmer oss februar som er en kort måned og vips så er det mars og VÅR. Noe vinter må vi nok forvente oss, men den blir iallfall ikke så lang…

 

Liker bedre å kunne reise til snøen hvis man ønsker det. I helgen var vi en tur på Ljosland. Ca 1,5time å kjøre opp dit. Et vennepar som har hytte der. Ikke så mye snø der heller, men litt hvitt var det, men ikke just noe skiføre og bakken var stengt. Vi koste oss inne med spill og god drikke. Politisk Ukorrekt – noen som har spilt det??? Herregud så gøy og mye latter ble det:) Skjønner at dette spillet har 18års grense og ikke er for den “pripne” HAHA

 

 

Håper dere alle sammen har hatt en fin helg♥

 

 

 

Nydelig genser, strikket av min kjære mamma♥

 

Terese

Om 3 uker så er vi der…

Soon Vacation♥

 

Det begynner å nærme seg vinterferien. Jeg er så heldig å ha en jobb der vi faktisk har vinterferie. Evig takknemlig for det. I fjor tok jeg med meg jentene mine til Spania- så i år er det bare meg og min kjære som skal på tur i vinter♥

 

Vi skal reise langt, til skikkelig varme og nydelig badetemperatur. I love the beach. Det å reise bort, selv om det “bare” er 10 dager- så forkorter det vinteren her hjemme. Denne ferien er etterlengtet, da det har vært en lang høst med mye jobbing på samboeren min.

 

Drømmer meg bort og teller ned dagene nå. Pakkingen har allerede startet i hode mitt. Vi bestilte denne ferien for nesten ett år siden. Kom over et kjempe tilbud, så da slo vi til og booket. Om 3 uker så er vi der…

 

 

THAILAND♥ Here we come

Veldig enkelt og godt

Endelig fredag

 

Da folkens er det helg igjen♥ Det er ofte et spørsmål om hva en skal spise. Sikkert flere enn meg som ofte bli litt matlei og føler at enn spiser det samme hele tiden… Her kommer en oppskrift på noe godt som er veldig enkelt og lage.

Du trenger:

  • Svinestrimler eller kylling fillet
  • Et glass med fetaost
  • En paprika
  • En boks med kremfløte
  • Paprikakrydder, Indisk krydder f.eks Tikka masala og gjerne litt chilli krydder for å spice det opp litt
  • Serveres med ris, evt salat eller baguett/nan brød

 

Legg kjøttet i bunnen av en ildfast form. Kutt opp paprika og legg over kjøttet sammen med fetaosten. Ta på krydder og hel over fløten. Settes i ovnen ca 30 min på 200 grader. Stort enklere enn det bli det ikke:)

 

 

 

 

Bon Appetit♥

Denne serien kan virkelig anbefales:)

Tips til hva du kan se på Netflix 

 

Ett par uker siden var jeg en tur i Madrid. Det er en flytur på litt over 3 timer. Før jeg reiste ville jeg laste ned noe å se på, på flyet. Hadde sett reklame for en serie på Netflix som heter Hjem til Jul. Den så koselig ut, og typisk noe min mann ikke vil se hjemme. Serien er også Norsk.

 

Rigger meg til på flyet og ruller film… HaHa den serien var ikke som forventet. Er ikke ofte at jeg kan sitte alene å se på noe, å le så mye:) Romantisk komedie… ja her var det mye humor, pinlig humor! Seks episoder i denne sesongen og bare å glede seg til neste sesong- ja det kommer en til!

 

 

Ønsker alle en flott torsdagskveld♥

 

 

Terese

Tusen Takk!!!

WOW dere er gode♥

 

Jeg har min egen side på facebook der jeg deler blogg innleggene mine. Søker du på teresenielsen.blogg.no på facebook vil du komme inn på denne. I morges da jeg åpnet denne siden, så jeg at jeg har nå 400 følgere- Tusen takk til alle dere som vil følge og leser bloggen min. Det betyr utrolig mye og er kjempe gøy. Setter stor pris på at dere liker og følger. Del gjerne innlegg og inviter venner til å følge siden min. Når siden har passert 500 følgere så vil jeg ha en Give Away gave til en av dere♥

Ser at det ligger ute over 200 innlegg på bloggen som jeg har skrevet. Så det er litt å lese på om noen har lyst å bla litt tilbake:) Disse innleggene finner du med å søke opp bloggen på nettet. Altså i nyere tid at jeg har opprettet siden på Facebook, så alt ligger ikke der! Å, alltid hyggelig om dere legger igjen kommentarer. Noe dere lurer på eller har lyst at jeg skal skrive om- så hyl ut:)

 

TUSEN TAKK♥

 

 

 

Terese♥

Dere er IKKE velkommen hos oss…

Hei alle dere lesere♥

 

Noen uker tilbake fikk vi uventet besøk hjemme. Det var ikke akkurat et hyggelig besøk! Det var en lørdag formiddag, min samboer og jeg satt å slappet av i sofaen i stua. Vi har åpen kjøkken løsning, så vi ser rett mot kjøkkenet vårt. I en avslappet atmosfære fikk vi begge to øye på en MUS!!! som går tuslende på kjøkkenet. Vi hopper begge opp, da ble det slutt på den freden i stua skal jeg si!!!

 

Vi er begge livredde for de “krypene” der (mannen er faktisk værst) så før vi vet ordet av det, så står vi begge oppe i sofaen. Hva gjør vi nå??? Musen forsvinner inn under komfyren… Noe må vi gjøre og ideene kommer stormende: Frem med en bøtte, gule gummihansker, en vedkubbe og en elektrisk racket (til å slå fluer, mygg og veps i svime med) Jeg står på en stol med bøtten, klar for å fange musen mens mannen ligger på gulvet med de gule gummihanskene på, ved kubben i den ene handen og racketen i den andre Haha litt av et syn:)

 

Selvfølgelig kommer det jo ikke noen mus frem igjen – vi skremte vel vettet av den! Fornuften kommer til oss og vi går til innkjøp av musefeller. Dårlig i nervene går vi å legger oss- fellene står klare med masse deilig ost i… Neste morgen ligger det en liten søt grå mus i den ene fellen YES!!! Vi puster ut og slenger oss på sofaen, ganske så fornøyde med fangsten. Den gleden varte ikke lenge- det kommer en ny mus tuslende… 3 mus tok vi i fellene den helgen.

 

 

Men hvor kommer de inn??? Mannen fjerner “plankene” under kjøkkeninnredningen. Under der er det noen rør som kommer opp. Ideen er å legge stålull rundt her. Langflat ligger han på gulvet med armene og hode under kjøkkeninnredningen…her er det trangt å komme til. Jeg står å ser, spør om det går bra. NEI jeg sitter fast! Er det mulig liksom:) Jeg begynner å le, så jeg holder på å tisse på meg. Fra han kommer det noen gloser som ikke er så pene, men ut kom han tilslutt:)

 

Det ble slutt på musebesøket og stille i krokene. Fellene ble stående i kjøkkenskapet under vasken bare for sikkerhetsskyld. Noen uker går, å jammen med ligger det enda en mus i fellen:( Hvor de kommer seg inn er ikke lett å si? Det er hvis “museår” i år. Men flinke musefangere er vi blitt:)

 

 

Ønsker dere alle en fin kveld videre♥

 

Terese

Godt Nyttår!

Godt Nyttår!

 

 

Velkommen til året 2020. Nesten skummelt hvor fort tiden går. Syns ikke det er lenge siden vi feiret nyttår 2000 å det er jo nå hele 20 år siden!!! Det får meg til å tenke… dagene som kommer og går er selve livet og man vet aldri hva morgendagen bringer. Ulykker og sykdommer er eksempel på ting som plutselig kan dukke opp. Derfor er det så viktig å ta vare på hverandre og sette pris på livet. Tenk på hva som faktisk er viktig. Bruk tid sammen med familie og venner, skap minner, gjør det lille ekstra og vis at du bryr deg♥

 

 

 

Nyttårsaften feiret vi hjemme med de 5 jentene våres og gode venner med barn. På menyen var det Tapas- nok en gang takknemlig for en kokk i hus, som tryllet frem den deiligste maten. Alle barna koste seg sammen og det ble endel spilling i løpet av kvelden. Været her var mildt og klart, så masse flott å se på himmelen når det nye året smalt inn.

 

 

 

Så da vil jeg bare ønske dere alle sammen ett riktig Godt Nyttår. Ta vare på hverandre og lev som om hver dag skulle være den siste♥

 

Terese