Kjendiskokken min: Jeg er så stolt av deg🖤

Farmen 2003 og du er enda ikke glemt. Du har nok gjort ett inntrykk på mange- og media elsker å kommentere med «kjendiskokken» når di skal publisere noe med deg. Det lokker vel flere lesere, når «Ola Normann» er så opptatt av kjendiser hehe

Fædrelandsvennen er avisen som vi har her i Kristiansand. I dagens avis ligger magasinet «byliv» Her er det skrevet en artikkel på flere sider om min samboer under tittelen: MATEN fra GATEN! 

Min Reino Kristiansen er kjøkkensjef og jobber på restaurant Smak av Norge på Hotel Norge i Kristiansand. Her ble han den første til å introdusere Street Food for Kristiansand. Han har reist over hele verden og utviklet smakskonsepter og bygget menyer. Reino har valgt ut det beste han har smakt rundt i verden fra matvogner, markedsboder og torvhaller. Deretter har han samlet alle disse godsaker på en tallerken. Restaurantens signaturrett er samlet: Street food plate! 

 

Er vel lov å si at jeg er veldig stolt av deg, kjære💕

 

Anna Rasmussen, du fortjener ett eget innlegg.

Wow for ei dame eller må kanskje heller si jente! Du har tatt hele Norge med storm- og nå ser det ut som at stormen ble for stor. Jeg har møtt Anna, Jan og lille Lucas og vett dere hva, dere lesere der ute: di er akkurat like «vanlige» folk som både du og jeg. 

En blogg starter for alle i det små på hobby basis. Di fleste som starter en blogg har som regel en drøm om en stor og kjent blogg med mange lesere og følgere. Det er jammen ikke lett- og det er MYE jobb. Det ikke ikke «lov» å si at det er lettjente penger! Prøv selv da, så finner du fort ut av det…

Anna er/var en av Norges største blogger. Det har hun jobbet for og lykkes virkelig med det. Bloggen ble en fulltidsjobb og vokste seg fort stor. Det står for meg i stor respekt av alt du har klart å gjøre i livet ditt. Du er enda såå ung. Vi har blitt kjent med deg gjennom bloggen. Men det vi alle ikke må glemme er at dette er en jobb og den virkelige Anna er det ingen av oss som kjenner. Du deler mye gjennom bloggen og jeg elsker overskriftene dine. Man skriver jo for å gjøre lesere nysgjerrige og fange oppmerksomhet. Og det klarer du virkelig.  

Det å skrive og dele så mye med leserne kan være «farlig» Alle mennesker ER forskjellige med veldig forskjellige meninger og ikke minst oppfattninger av ting. Såå gøy og hyggelig med positive tilbakemeldinger på det man skriver, men man MÅ lukke øre og øyne for det negative. Det vil alltid være noen som ikke liker det di leser og som bare vil lage «kvalme» gjerne av misunnelse. 

Det har skjedd MYE for dere det siste året nå. Jeg skjønner virkelig at du/dere trenger en timeout. Jeg håper og tror at du kommer med en comeback med bloggingen etterhvert igjen. I mellom tiden skal jeg få lest boka di- som jeg gleder meg veldig til:) 

Hoved inntrykket mitt av Anna er at hun har ett hjerte av gull og setter familien og barna forann alt…

YOU GO💕

 

Min hverdags sminke.

God kveld alle dere søte:)

Her kommer ett innlegg som sikkert ikke interesserer alle like mye. Mange av mine lesere og følgere er yngre jenter, men det er vel også mest naturlig i denne bloggverden. Selv om den voksne garde også henger seg på! Min eldste datter på 12 år elsker `Stina blogg` Her går det jo mye i sminke og klær.

Tenkte jeg skulle vise dere å gå litt gjennom hva slags sminke jeg bruker til vanlig. Jeg er glad i å alltid ha litt sminke på meg. Man føler seg bare litt mer `fresh` Ikke det at jeg bruker så lang tid på badet, er klar på 5-6 minutter. Jeg har forelsket meg i mye Mary Kay sminke. Her bruker jeg en foundation som er flytende og tas på med en kost. Fargen er BEIGE 4. Denne jeg bruker er til oily skin, da jeg har normal til fet hud. Denne foundation legger seg så fint på huden og er veldig naturlig. Hverdags øyneskyggene mine er og fra MK. Her går det i en blanding av brun og grå. Fargene heter Espresso og Silver satin. Veldig grei den boksen di ligger i. Er bare å løfte ut øyenskyggen når den er tom og legge i ny. Rougen som dere ser i boksen er fargen Sunny Spice. Gir en ekstra glød i kinnene. Digger denne rosa leppestiften i farge Pink Cherie. Det her ble jammen med litt reklame for Mary Kay. 

Ellers så slenger jeg på litt mascara, eyeliner og litt farge på bryna. Kan også gjerne gå over ansiktet med dette pudderet: Sunkissed Matte Bronzer. Det er ett billig pudder som er kjøpt på butikken `Normal`

Sminken min ligger i denne søte sminkevesken fra Michael Kors- som er kjøpt i Tyrkia for endel år siden:) Denne er så å si alltid med meg i vesken, så det kan bli litt pudder på nesen etter toalettbesøk når jeg er på farten.

Ha ein fortsatt nydelig kveld;)

Jeg er å se på kinolerrete disse dager.

Da er en ny uke igang igjen. Denne arbeidsdagen på Tannregulering er over for i dag. Di fire største barna/ungdommene er kommet hjem. Handle, lage middag og kjøre til aktiviteter, gå gjennom lekser- vi er igang igjen:) 

På jobb har vi hatt ett lite prosjekt på gang i høst. Nemlig å lage og sette sammen en reklame film. Det har blitt tatt bilder og laget tekster til. Etter mye frem og tilbake er endelig reklamen nå å se på kinolerrete på Kristiansand kino. Der vil den rulle og gå med jevne mellomrom i ett år. Tenker jeg må komme meg på kino snart for å se:) Kan vel ikke si at jeg har gått på kino før, bare for å få sett reklamen Hehe 

Tannregulering Kristiansand Teamet💙 Velkommen til oss😊

 

Denne dagen har vært helt grusom…

Det er ikke sånn at alle dager er som en dans på roser. Slik er det selvfølgelig for alle. På bloggen er det så lett og skrive om alt som er bra og livet er liksom alltid perfekt, men sånn er det altså ikke. I dag- absolutt ikke uthvilt da jeg stod opp. En dårlig nattesøvn, mye tanker og jeg lå mye å snudde på meg i sengen. Å ungene er våkne før fuglene har begynt å synge.

Svenske tullene reiste hjem til Sverige igjen i dag. Det blir stille og tomt her hjemme. Alltid like vondt… Meg og Reino tok oss en kjøretur, bare for å lufte tankene og komme oss ut av stuen litt. Vi endte opp på Mc Donalds. Lenge siden vi faktisk har spist den maten. Men hva gjør vel ikke det med meg etterpå- vondt i magen og dårlig samvittighet for at jeg trykket i meg den maten der. All jobb med å være så himla sunn hele uken, så kommer helgen og jeg går løs på alt jeg kan. Er det mulig liksom!!!!

Nå har sofaen vært min venn i noen timer allerede. Slapp og blir trøtt av å bare tenkte på alt jeg kunne egentlig gjort her hjemme. Orker ikke reise meg for å finne noe drikke i kjøleskapet engang… tappet for energi. Fryser gjør jeg også, som alltid. Drømmer om at en sekk med ved, kommer av seg selv fra garasjen og tenner seg i peisen her- nei forresten ikke, da hadde jeg blitt livredd haha. Reino sitter i stolen sin og ser på tv. Ingenting jeg har lyst å se på, så jeg bruker tiden min på å irritere meg over den høye lyden. Jeg vil jo helst ha han i sofaen ved siden av meg, for å varme meg. Men han er jo alltid så varm- irriterer meg i dag det å…

Ute regner det selvfølgelig i dag også, så det er jo ikke noe nytt. Mørket- blir jo søren med mørkt ute før kl er blitt 19,30 nå. Blir jo bare enda mer deprimert av det. Denne dagen har bare vært helt BLÆ….men godt det ikke bare er meg som har det sånn i blandt.

Reino reiser til Italia med jobb på tirsdag, kommer ikke hjem før lørdag sent. Stup forelsket som jeg er- gruer jeg meg allerede til han drar. Kommer til å savne han såååå…. savner han jo bare her jeg sitter nå- 3 meter i fra han i stuen- men sånn er nå det!

I morgen- ny uke og nye muligheter!

Take Care:)

Sommerfugl kake🦋

Da har vi fått vært ute å luftet «vede» litt i dag. Herlig å kjøre avsted i den nye bilen:) Ute i Harley butikken var det Open House i dag. Mye folk å grillmat og vafler gikk unna. Gøy å se at så mange tok turen innom. 

Grått og regn i været som det har vært her på Sørlandet i det siste- ingen unntak i dag heller… Da er det kos og gøy å bake litt. Lukten av bakst mmm! Har smelt sammen ei sjokolade kake som ble til en sommerfugl. Smørkrem med div farger så ble det lignende en sommerfugl:) Siden det er lørdag så kan den også spises med god samvittighet😋

Kokken i huset holder på å mekke hjemmelaget burgere nå, så tar vi kake til dessert. Nam nå skal vi kose oss. 

Endelig er «trollungene» hjemme igjen.

God morgen alle sammen:) Deilig å våkne opp uthvilt en lørdags morgen. Slåbrokken og tøflene er på. Tekoppen står å ryker- en god start på dagen. 

Nå er vi så heldige at «trollungene» fra Sverige er her i helgen. Alle hjerter gleder seg. I dag er planen å bake sjokoladekake, en tur ut i lekeparken og vi skal ut i Harley  butikken og se på motorsykler. 

Ønsker alle en strålende fin dag. Det skal hvertfall vi ha💕

Gleder meg til å vise dere- her er vårt nye tilskudd:D

Å såå spent jeg har vært i noen dager nå og ventet på vårt nye tilskudd som nå står så pent utenfor her hjemme. Det er nemlig en splitter ny KIA niro 2017 mod!!! Må innrømme at jeg ikke hadde sett bilen før Reino kom hjem med den i dag. Dette er en hybrid bil, altså den går på både bensin og strøm. Genialt for oss som har jentene i Sverige- nå blir det mye billigere å kjøre di 80 mil bort der for å besøke di. Til jobb fra Vennesla – Kristiansand blir det heller ikke noe utgifter på nå.

For meg har aldri en bil bare vært ett fremkomstmiddel. Jeg er en biljente og favoritten er BMW:) Syns det er stas å kjøre rundt i en bil jeg er stolt av og virkelig liker. Jeg har eiet mine bmw oppigjennom, men klart det også er mange andre fine biler på markedet. KIA`en er sort med bare ALT av utstyr. Jeg har aldri før kjøpt en helt ny bil. Utrolig gøy å pakke den ut av “plastikken” i butikken og ikke minst se at kilometer måleren står på 20km når man parkerer bilen utenfor hjemme. 

WOW denne bilen er fantastisk fin og her har vi fått mye for pengene. Min kjære mann som virkelig kan snakke for seg- prutet så mye at selgeren nesten måtte gråte hehe. Ett godt kjøp ble det og vi er super fornøyd og stolt av vår nye bil:D

<3 <3 <3

Ett nytt tilskudd i hverdagen vår…

God kveld kjære lesere! 

Da hadde det plutselig blitt en liten pause med blogging her, but I`m back! Hverdagen er travel og dagene strekker ikke til alt. Selvfølgelig handler det om prioritering, men ønsker noen ganger at det var flere timer i ett døgn. 

Høsten har kommet for fult og jeg er allerede dritt lei regn og grå dager, uff man er alt for opptatt av det været- men sånn er da det. Jeg er hvertfall sikker på at jeg ikke er laget for kulde, regn og snø… må snart igang med å planlegge neste ferie: Sol og varme- ja takk:)

Motorsykkel sesongen begynner også å gå mot slutten. Ser tilbake på en vår og sommer med mange turer og opplevelser sammen med flotte folk. På søndag som var hadde jeg og min kjære en fantastisk fin tur på sykkelen sammen. Det ble rundt 25 mil i perfekt vær. Utrolig deilig å faktisk bare være oss to. Selvfølgelig koselig når man er mange på kjøretur i følge, men noen ganger trenger man faktisk litt kjærestetid alene å. 

Min kjære Reino har sluttet å røyke. Jeg er bare så utrolig stolt. Nå har det snart gått en måned uten `dødspinnen` så dette klarer du elsklingen min. Stort klapp på skulderen. Turer i skog og mark har også blitt en del av hverdagen nå. Vi trosser regn og gjørme- ut på skogstur skal vi. Første turen på 1,5 mil som tok oss ca 4 timer- herregud jeg dør tenkte jeg. Fy søren at det er mulig å være i sååå dårlig form. Reino bare farter avgårde oppover og nedover bakker- full fart. Det er ikke så lite vått og gjørmete heller. Og jeg…. henger bak, lengre og lengre. Så stjerner og holdt på å spy. Skulle ikke akkurat tro at det var han som hadde røykt i alle år haha. Fikk bekreftet at formen min MÅ jeg gjøre noe med. 

Som vanlig er ikke livet vårt kjedelig. En mann med ADHD og jeg som er spontan og lever ut alle drømmer jeg kan- og det helst i går. Man lever jo bare en gang! Nå har vi hoppet i det og i morgen skal vi hente hjem ett nytt tilskudd i hverdagen. Mer info og bilder kommer i morgen…å jeg gleder meg til å vise dere:D

Strax natta nå Zzzz… Vi blogges;)

Fra kjole, glitter, sol, høye hæler og palme til skog, grantrær, regn og gjørme…

Da er jeg kommet vel hjem fra Monaco. Litt sliten etter turen, så det ble endel timer med søvn i natt. Godt å få hentet seg inn litt og våkne uthvilt i dag. 

I dag søndag var det planlagt en gåtur i skogen. Vi våkner til øs, pøs regn. Men har man en avtale så er det lettere å komme seg ut av døren. Fins ikke dårlig vær hvis man har gode klær! Vi kommer oss avgårde og møter gjengen som skal på tur. 

Det letter heldigvis på regnet. Vi starter på Saga og går innover skauen derfra. Jeg er ikke kjent i området så aner ikke hvor vi går, men med en god guide så går jo dette bra. Turen ble på over 4 timer og nesten 1,5 mil. Herregud sååå tungt og jeg fikk virkelig bekrefter hvor dårlig formen min er. Opp og nedover over myrer og fjell. Kom inn i noen regnbyger også. Skal love det ble vått og mye gjørme. Ikke så mye tørt når vi kom hjem. Tross været var det en kjempe flott tur med fantastisk selskap🖤 Både to og fire beinte. 

Tusen takk for turen folkens- regner med jeg ikke kommer opp av sofaen igjen nå og tørr ikke tenke på morgendagen Hehe