Jula 2019

Hei alle dere kjære lesere!

Jula er nå vel overstått og vi går mot en ny nyttårs feiring. Håper dere alle sammen har hatt en flott å minnerik julefeiring sammen med familie og venner. For min del så har det vært noen stille rolige juledager. Denne jula ble feiret uten barna. Min samboer og jeg valgte å ta juleaften hjemme alene. Vi kunne selvfølgelig ha feiret sammen med foreldre eller søsken så valget om å være bare oss to, tok vi selv.

 

Julemiddagen var en nydelig ribbe med perfekt sprø svor. Takknemlig for å ha en mann som er kokk:) Riskrem til dessert er en tradisjon for min del. Så med sølvguttene som synger julen inn på tv kl 17- sitter vi å nyter maten bare oss to. Det å vite at ungene storkoser seg der de er, gjør at vi slapper av og heller gleder oss til neste jul med alle 6 hjemme igjen. Får vår del så hadde vi en “deilig” rolig og avslappende juleaften.

 

2 juledag gikk turen over til Sverige for å hente hjem de to svenske tullene der. Etter en lang dag og mye kjøring kommer vi hjem med bilen lastet med brus, mat og godis for resten av året! I morgen kommer resten av ungeflokk hjem og vi gleder oss til å feire nyttår sammen. Alle hjerter gleder seg♥

 

 

Ønsker dere alle en fortsatt GOD JUL♥

 

Terese

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg