Julen uten barna…

God Jul alle sammen!

Da har vi kommet til 1 juledag. Det er stille her hjemme, hører bare lyden av tv der mannen ligger på sofaen og ser på film. Personlig så er jeg nå dritt lei av alt som heter tv og film….så hva er vel ikke bedre enn å slå på data`n å skrive litt. Det har vært mange lange dager i det siste med mye tv titting. Her er jeg kanskje litt gammeldags og kunne igrunn kastet ut hele tv. Syns det er mye hyggeligere å sitte å prate sammen eller gjerne spille ett brettspill, kortspill eller lignende. Selvfølgelig er det greit å se tv i blant og ikke minst en film, men ikke hver dag/kveld…

Juleaften i går ble en kjempe fin og nok en minnerik kveld. Her i huset er det annen hver jul som blir feiret uten barna. Så denne juleaften i år ble med bare voksne. Julemorgen startet med barna hjemme. Jeg stiller klokken for å opp tidlig og få meste ut av dagen. Barna blir våknet og spretter opp for å se om “nissen” har vært her med julesokk. Dette er en tradisjon jeg selv har hatt som liten. Vi spiser en nydelig frokost sammen hele gjengen før ungeflokken reiser. 

En tur på kirkegården for å tenne lys er noe jeg også gjør hvert år. Julen får meg til å tenke litt ekstra på dem som ikke er blant oss mer. Hadde med meg 7 lykter til forskjellige graver. En fin stund men samtidig tøft og det kom noen tårer… Savnet blir ekstra stort i julen.

Julekvelden ble feiret nede hos foreldrene mine, sammen med min kjære Reino, tante og onkel. Ribbe og riskrem på menyen. Masse pakker og hyggelig stemning. Til kvelds ble det disket opp med spekemat. Tusen takk til mamma og pappa som stelte istand alt og for en flott julefeiring.

Dagen i morgen skal brukes til å reise til Oslo. Meg og min kjære fant ut at det ville blir fint å komme seg bort fra stuen i ett par dager. Nå som det bare er oss to hjemme- en liten kjærestetur. Hotellet er bestilt sentralt midt i byen. Mannen tenker på meg som ikke er i form til å gå langt…Gleder meg: 2 dager på hotell, deilig!!! På turen hjemover, torsdagen kjører vi innom Strømstad for å hente med svensketullene hjem. Nyttår skal bli feiret med alle 6 ungene hjemme: FANTASTISK.

En fredelig 1 juledag…

Lucky me…

Love

 

Ønsker alle en fredfull kveld…

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg